+++Efred werkt(e) in opdracht van of samen met o.a.: Relevance Learning a Schouten en Nelissen company: Trainer voor de retail (Action) |||| Impact training& advies: Coach, trainer en individueel begeleider van deelnemers |||| Regius College Schagen: coaching medewerkers |||| Eigen Plan: Eigen Plan Coach |||| Gemeente Texel: Training Intervisie en coaching professionele (team)groei |||| Noorderbreedte: teamcoaching en training |||| De Hoofdtrainer: (ouder)begeleiding-/trainings-/coaching trajecten in de jeugdzorg |||| Stichting Welzijn Bergen: training Intervisie en coaching professionele groei |||| +++


'Toen ik van mezelf begon te houden wilde ik niet langer in het verleden leven


en me geen zorgen maken over de toekomst.


Nu leef ik alleen in het moment in het hier en nu,


waarin alles gebeurt en ik noem dat ZIJN'.


(Charlie Chaplin)