GASTENBOEK

Efred kan je....

......op een zachte manier confronteren met wat er bij je speelt. Hij vult het niet in en laat je er zelf achter komen wat je doet. Hij voelt goed aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. Zeker zijn kennis van familieopstellingen is van grote meerwaarde op de coaching. Zo heb ik vrede kunnen vinden met mijn overleden vader. Dank daarvoor Efred.

Peter Jongejans

'Efred benadert je.....  

.....met een open houding, benieuwd naar jouw verhaal en waar je aan wilt werken. Het was een prettige ervaring om samen op zoek te gaan naar inzichten en antwoorden. Zijn positieve en nieuwsgierige insteek zijn daarbij helpend. Een aanrader!’ 

Belinda M.

'Tijdens de consulten heeft......

.......Efred de methodieken systeemopstellingen ingezet. Ik heb deze consulten ervaren als iets heel bijzonders. Het was erg intens omdat er door deze methodieken situaties uit het verleden naar voren kwamen die ik diep had weggedrukt. Hierdoor konden we   samen aan deze situaties werken en het een plekje geven. Efred zijn begeleiding is ontzettend prettig omdat hij goed naar je luistert en ook de eerste is die mij echt heeft geholpen. Het heeft voor mij heel veel opgeleverd doordat ik veel heb kunnen verwerken waardoor ik nu meer rust heb. Ik beveel Efred dan ook echt aan, omdat zijn methodes veel dieper gaan dan die van een normale psycholoog waar je vaak maar een nummer bent. Efred nogmaals bedankt.  

Groeten Michel de Weerd’