WIJ ZIJN....... 

 

Efred Bos

Bewustwording  =  Beweging  =  Verandering!

Als systemisch en bewustzijnscoach, teamcoach, trainer zet ik diverse methoden in zodat er een proces in beweging gezet wordt om tot een bewuste verandering te komen. Daarin daag ik de ander graag uit om eigen grenzen te verleggen. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Het ZIJN van de mens ervaar ik als kracht van de mogelijkheden, met aandacht voor zelfreflectie, om te genieten van het leren en het ontdekken. Daarom staan leren en ontwikkelen centraal in mijn leven. 

Klanten typeren mijn werkwijze als eenvoudig, betrokken, zacht confronterend, respectvol diepgaand en resultaatgericht. Mijn werkstijl wordt herkend als coachend en ondersteunend. 


Ingrid Vroegop

Herkenning  |   Erkenning   |   Acceptatie

Als complementair therapeut is mijn visie dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Ik zie klachten/pijn als een signaal wat wijst op een verstoring van de  energiestroom  in ons lichaam. Een signaal dat als wegwijzer dient naar meer bewustwording. Het is mijn doel om een positieve bijdrage te leveren aan dit bewustwordingsproces en het herstel van het natuurlijk evenwicht. Dit kan tevens bijdragen aan acceptatie, (zelf) vertrouwen, kracht en persoonlijke groei.  Contact